Otthon

10 lakberendezési tipp a csodás lakásért

Ha csak az inspiráció hiányzik, most megkapod.

Nem tudod, hogyan, de kicsit rendezgetnéd a dolgokat a lakásban így, az ősz beköszöntével? Most adunk pár ötletet, amit könnyen kipróbálhatsz te is otthon, akár már a hétvégén.

Ha kapszulás kávét iszol, egy kis rendszerezéssel ízlésesen elválaszthatod a különböző ízeket. Kinézetre is pofás!

 Vásárolj be dobozokból és üvegekből, és tegyél beléjük lisztet, sót, cukrot és fűszereket. Tüntesd fel mindegyik dobozon egy feltűnő színű tollal, mi van benne.

Sneak peek of our pantry project for @livingwithlandyn 👌🏻 #thehomeedit #pantry #organization

A post shared by THE HOME EDIT ® (@thehomeedit) on

Tedd külön sorokba a konyhafiókokban található dolgokat, hogy a sietős reggeleken is egy pillanat alatt ki tudd kapni, amire épp szükséged van.

Ahol csak tudod, használd a dobozos módszert. Könnyen elválasztja egymástól a dolgokat és helyhatékony.

Bathroom beautification in progress. 💄 #thehomeedit #bathroom #vanity #makeup

A post shared by THE HOME EDIT ® (@thehomeedit) on

Tárold egy helyen a leggyakrabban használd sminktermékeidet, például a mosdó alatti fiókban. Legyenek külön az ecsetek, külön a rúzsok és a szemfestékek is, máris gyorsabban megy a reggeli sminkelés.

Miért kéne a szerszámoknak a ládában lenniük feltétlenül? Egy mágneses táblával akár a falon is tárolhatod őket, és azt kapod le, ami épp kell, anélkül, hogy keresgélnél köztük.

Ha többféle müzlit eszik a család, praktikus megoldásnak tűnik, ha külön adagolókba öntitek őket. Mintha csak egy cukorkaboltban lennénk.

Ez a monogrammos megoldás is akkor hasznos, ha többtagú a család. Nincs kabátok egymásra dobálása, mindenkinek megvan a maga helye.

Akassz fel csiptetős írómappákat a falra a napi teendőkkel, így biztos nem feledkezel meg semmiről sem.

Rendszerezd a gyerekruhákat dobozokba, és jelöld meg, melyikben mi van, és mekkora. Egy következő gyereknél nagyon jól jöhet ez a megoldás.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top