Otthon

Hozd el az őszt a teraszodra is!

Az, hogy véget ért a nyár, nem azt jelenti, hogy a teraszodat semmire sem tudod használni.

Igaz, hogy vége a nagy nyári piknikeknek, és nem lehet órákon át ücsörögni esténként a teraszon és nézni a csillagokat, de másra is lehet használni a kinti teret. Néhány kültéri dekorációs tippel elmerülhetsz teraszod szépségében, és így a kinti hideget is könnyebb lesz elviselni talán.

Ki mondta, hogy koszorút csak adventkor szabad készíteni? Készíts mutatós koszorút tobozból és falevelekből, és akaszd ki a bejárati ajtódra.

A sütőtökkel kapcsolatban már sok DIY-tipp született, itt most nincs szükséged nagy kézügyességre. Rendezd őket a teraszon egymás mellé, máris jobb a  hangulat az élénk színektől.

Ha van kültéri asztalod és pár széked, cseréld le a rajtuk lévő huzatot egy újra. Ez egyrészt védi a bútorokat az időjárás viszontagságaitól, és van miben gyönyörködni is.

Növény vagy virág(ágyás), újíts be néhányat, amik kifejezetten jól bírják a hideget. Minél színesebb, annál jobb, csak a fantáziád szabhat határt.

Ne feledkezz meg a kültéri világításról sem, hiszen egyre rövidebbek a nappalok. Aggass ki égőket és lámpásokat, ahova csak tudsz.

#lastnight #outdoorfirepit #redredwine #9moredaystillhawaii @zillasaurus 😘

FireballFitness75 (@fireballfitness75) által megosztott bejegyzés,

A sütögetéshez talán már hideg van, de egy kültéri tűztál mindig jól jön, akár a rövid kintlétekhez is.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top