Otthon

A te hálószobád sem kényelmes? Megmutatjuk, miért!

Fokozatosan hűl az idő, egyre nehezebb kimozdulni a lakásból és a meleg hálószobából.

Ha legszívesebben betakarózva kuckóznál az ágyban, de valahogy mégsem igazi a hálószobád, nézd végig tippjeinket, hogyan tudod barátságosabbá varázsolni. A hálószoba után pedig jöhet az egész lakás dekorálása a legújabb őszi trendek szerint.

Forrás: Stylecookie

Minél vastagabb a takaró, annál jobb. Egyrészt nagyon jól jön a fázós estéken, másrészt egy egyszerű kötött darab is feldobja a hálószoba látványát. 

Forrás: Dabney Frake

Bár a faliszőnyeg kicsit kiment a divatból, éppen ideje visszahozni. Az ágy mögé vagy mellé akasztva mutatós dísze lehet a hálónak, és melegséget áraszt már a látványa is, nem beszélve arról, hogy tényleg fel is fog valamennyit a falak sugározta hidegből.

Forrás: Vintage Revivals

Nagyon látványos ez a kötött anyagból készített függőlámpa, egyszerre praktikus, de ugyanannyira dizájnos megoldás is.

Forrás: A Beautiful Mess

Nem győzzük mondani, mennyire fontos a szőnyeg, főleg télen, amikor nem lehet csak úgy mezítláb lófrálni a lakásban. Akár a hálóba, akár másik szobába teszed, teljesen más hangulatot áraszt, mintha nem lenne.

Forrás: Lebenslustiger

Miért ne lehetne a széked is kötött? Ha tudsz kötni, még könnyebb a dolgod, de boltban is könnyen beszerezhetsz egy székre tehető, kötött párnát. Melegít és ultramodern, ahogy nem félsz kísérletezni a különböző anyagok kombinálásával.

Forrás: Urban Outfitters

Rakj bele egy nagyobb üvegvázába pár égősort, máris hangulatosabb a szoba.

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top