Otthon

A gyönyörű otthon titka a részletekben rejlik

Rengeteg időt töltünk azzal, hogy otthonunk úgy nézzen ki, hogy az tükrözze személyiségünket, életstílusunkat. De vajon mekkora figyelmet fordítunk az olyan kisebb dolgokra, mint egy villanykapcsoló? Ha odafigyelünk, otthonunk ékszereivé válhatnak ezek az „apróságok” is.

Elegáns, modern, bohém? Melyik Merten villanykapcsoló illene az otthonodba?

Vajon egy króm, egy üvegkeretes vagy egy magunk által „tervezett” kapcsoló mutatna jobban a nappalinkban? A modern, high-tech konyhánkhoz mit válasszunk? A Schneider Electricnél tisztában vannak ezekkel a különleges vásárlói igényekkel, ezért fejlesztették ki a funkcionalitást és esztétikumot ötvöző Merten villanykapcsoló-családot.

Változatos, minőségi anyagokat, formákat és megoldásokat kínálnak – akár speciális igényekre is. Az egészen letisztult, modern dizájntól kezdve az elegáns, klasszikus formákig mindenki megtalálhatja a hozzá illőt.

Ha a természetes anyagokat kedveljük, kiválaszthatjuk, hogy cseresznye-, bükk- vagy vengefából szeretnénk a villanykapcsolót; de az sem akadály, ha valódi üveg-, króm- vagy titániumváltozatot keresünk.  

Legyél saját otthonod dizájnere!

A Schneider Electric honlapján található interaktív tervezővel kipróbálhatjuk, hogyan mutatnának otthonunkban az egyes kapcsolókeretek és -betétek. Megtervezhetjük, milyen színek, anyagok mutatnának jól a nappalinkban vagy a hálószobánkban, de akár régi-új fotóinkból, a gyerek kedvenc rajzaiból is készíthetünk egyedi dizájnt. Az átlátszó villanykapcsoló-keretek lehetőséget adnak a fantáziánk szárnyalására, hiszen olyan dekorációt teszünk be mögéjük, amit csak megálmodunk. A lehetőségek rendkívül változatosak, csak saját kreativitásunkon múlik, hogy mit hozunk ki belőlük.

Megálmodtad? Megtervezted? A kivitelezést bízd a Schneider Electric minősített szakembereire!

Ha otthonod elektromos rendszereinek telepítését szeretnéd profi szakemberre bízni, érdemes a Schneider Electric minősített villanyszerelő partnereit választani, akiknek listáját megtalálod a honlapjukon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top