Otthon

Unod a konyhádat? Itt az akció a felturbózásához! (X)

Belegondoltál már, hogy mennyi időt töltesz a konyhában? Talán fel sem tűnik, hogy felújításra vagy ráncfelvarrásra szorul. Most itt egy szuper, államilag támogatott megoldás, amellyel álomkonyhát varázsolhatsz magadnak!

Minden konyhának megvan a maga szépséghibája, amitől előbb-utóbb a falra mászunk: régi konyhabútor vagy maszatos falak, kicsi munkapult, rosszul záródó hűtő, kezelhetetlen tűzhely, zajos páraelszívó. Hihetetlen, de hajlamosak vagyunk beletörődni abba, hogy „hát ez ilyen”, és félhangosan zsörtölődünk minden főzéskor akár éveken át. Tegye fel a kezét, aki még nem bosszankodott régi, időrabló konyhagépei miatt. Egész biztosan sokat fejlődne a konyhatudományunk, ha főzés közben minden úgy működne és úgy nézne ki, ahogy a nagykönyvben meg van írva.

 

De vajon miért nem változtatunk ezeken a mindennapi bosszúságot okozó hibákon? Talán megszokásból, kényelemből, spórolásból… Most itt a lehetőség a cselekvésre: egy okos megoldás a mumus konyhabútor vagy konyhagép nyugdíjazására, a falak kifestésére, a padló cseréjére. A Fundamenta Kamatbónusz Akciójával felpörgetheted lakáscélú megtakarításodat, és még többet spórolhatsz otthonod ráncfelvarrására. Tudtad, hogy a Fundamenta Lakásszámlán megtakarított, állami támogatással kiegészített összeg beépített konyhagépek vásárlására is felhasználható? Ráadásul új szerződés megkötésekor most extra kamatot kaphatsz az első megtakarítási évben.

Ha meguntad az örökös kompromisszumokat, ne halogasd tovább, váltsd valóra otthonálmaidat, és alakítsd ki a Fundamentával álmaid konyháját. Fontos, hogy minél hamarabb kezdd el a takarékoskodást, hiszen nincs annál kellemetlenebb, mint amikor hirtelen beadja a kulcsot valamelyik nélkülözhetetlen konyhagéped, és rádöbbensz, hogy nincs vészforgatókönyved a pótlására.

Ne csak álmodj a konyhád felturbózásáról, vágj is bele, kattints ide: Fundamenta Kamatbónusz Akció!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top