Otthon

Last minute szilveszteri dekorációs tippek

Ha otthon tartasz szilveszteri bulit, még nem késő kidekorálni a lakást.

Ha idén nálad lesz a szilveszteri parti, akkor nemcsak a hangulatról, hanem a dekorációról is érdemes gondoskodnod. Last minute tippek következnek!

Konfetti

Alap. Oké, pont a házigazdának a legrosszabb, mert neki kell mindenhonnan felporszívóznia a kis papírdarabokat. De akkor is, olyan jó abban a pillanatban fellőni őket!

Persze megoldható a konfettiprobléma úgyis, hogy felfújt, átlátszó lufikba töltöd bele őket, és hacsak nem durrannak ki, akkor nem kell őket feltakarítanod sem.

Forrás: I Spy DIY

Lufi

Ha csak egyszerű, meló nélküli díszítésre vágysz, akkor válaszd a hagyományos, színes lufikat. Ha egy kicsit csavarnál ezen, akkor az előbbi, konfettivel töltött lufi mintájára megtöltheted kis virágokkal vagy növényekkel is őket. Elképesztő mutatósak.

Forrás: Mr. & Mrs. Unique, via Aisle Perfect

Teríték

Nem kell túlzásba vinni, persze, de készülj valamivel, alakíts ki egy étkezősarkat, ahol az ételek-italok várják majd a vendégeket, így talán elkerülöd, hogy az alkoholittasabbak a hűtőt nyitogassák. Bár, erre sosem lehet mérget venni…

Forrás: Martha Stewart

Lampionok, füzérek

A legjobb last minute kellékek, amiket tényleg a vendégek érkezése előtti öt percben is fel tudsz lógatni.

Forrás: A Beautiful Mess

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top