Otthon

Elképesztő minilakást épített magának a pár

Körülbelül 3,5 millió forintnak megfelelő összegből építette meg az összkomfortos minilakást a pár, amihez még egy pizzasütő kemence is készült!

Az 57 éves művész, Robert és belsőépítész felesége, Rebekah-Sofia abban egyeztek meg, hogy heti két napot tudnak nulláról felhúzott mobil minilakásuk építésére szánni, így szép lassan, mintegy két év alatt építették meg álmaik otthonát. Robert és Rebekah-Sofia 38 éve házasok, négy gyereket neveltek fel, és egy ideje már úgy érzik, szeretnének egyszerűbb, szerényebb körülmények között élni. 

Az elképesztően látványos minilakást kábé 3,5 millió forintnak megfelelő összegből hozták ki, és a legnagyobb luxus, amit megengedtek maguknak, hogy egy pizzasütő kemencét is beleépítettek. A házaspár azt mondja, új otthonuk legnagyobb előnye, hogy mérhetetlen szabadságot ad nekik, Rebekah-Sofia pedig azt mondja, másoknak is szívesen tervez hasonló otthonokat!

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top