Otthon

Egy cég élő méhkast árul a nappali falára

Első hallásra ijesztőnek tűnhet, pedig a cég állítja: szuper biztonságos a nappali falára függeszthető, zárt méhkas. Mindenesetre tényleg nagyon jól néz ki.

Az utóbbi években már mindenki hallhatott róla, hogy világszerte drasztikus mértékben pusztulnak a méhek. Ami az egész emberiségnek rossz hír, hiszen a méhek poroznak be rengeteg növényt, így populációjuk csökkenése közvetve az emberek növényi élelmiszerekkel való ellátását is veszélyezteti. 

Ha nem is tudnak komplex megoldást nyújtani a jelenségre, a nappali falára függeszthető méhkassal egy cég most igyekszik ráterelni a figyelmet a problémára. A zárt méhkas állítólag szuper biztonságos, tehát nem kell tartani attól, hogy kiszabadulnak a méhek és randalírozni kezdenek a nagyszobában. Ellenben nagyon jól mutat az üvegezett méhkas a falon, nemcsak remek díszítő elem, hanem a kanapéról is elérhető rálátást nyújt a méhek életére. És ha szerencsénk van, még egy kis házi méz is lecsapolható belőle.

(Forrás: Boredpanda)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top