Otthon

Így dobd fel az otthonod színekkel

A tavasz beköszöntével az otthonodat sem érdemes kihagyni a megújulásból.

A tél nagy részét általában otthon töltjük, senkinek sincsen kedve összevissza tekeregni a nagy hidegben. Ezért nem csoda, hogy a tavaszt szinte mindenki megváltásként éli meg. A megújulás elemi erővel hat mindenkire. De magunkon kívül az otthonunk is igényli néha a felfrissülést. A változtatás legkönnyebb módja a színekkel dekorálás. Ehhez mutatunk most néhány tippet.

Színes falak festés nélkül

Ha nem akarsz nagy változtatásoknak nekiesni, festés nélkül is szuper eredményeket érhetsz el, hogy ne maradjanak sivárak és fehérek a falak. Dekoráld a felületeket színes fotókkal, plakátokkal, ha pedig ennél is tovább mennél, engedd el a fantáziád, és adj teret a fellógatható növényeknek, kosaraknak, faliszőnyegeknek.

Színes bútorok 

Ahogy előbb írtuk, ne a falak festegetésével menjen el az idő és sok pénz, hanem kisebb dolgokat változtass meg. Egy-egy bútor átfestése ugyanolyan nagy változás lehet, függetlenül attól, mekkora az adott darab. 

Atolye Ceviz (@atolye_ceviz) által megosztott bejegyzés,

Színes, mintás szőnyegek

Egy szőnyeg a legunalmasabb helyiséget is fel tudja dobni. Számos bolhapiacon találni szuper kinézetű szőnyegeket, olcsó vagy megfizethető áron. Bátran terítsd le őket a lakás minden szobájában, akár a konyhában vagy a fürdőszobában is, pont ezek a szokatlan megoldások hozhatnak frissítést az otthonod kinézetébe. 

Virág, virág, virág

A titkos fegyver, amit mindig, mindenhol el tudsz helyezni, ráadásul nem feltétlenül kell nagy pénzeket költened rá. A tavasz beköszöntével egyre szélesebb a kínálat.

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top