Otthon

14 évig rejtegette fagyasztójában csecsemőit a kegyetlen anya

Több mint kilenc év börtönbüntetésre ítélték azt a nőt Németországban, aki megölte két csecsemőjét és tetemüket a fagyasztójában tartotta egy évtizeden át.

Megdöbbentő ügyben hozott ítéletet a hallei bíróság: kilenc és fél évre ítéltek egy 46 éves nőt, aki két csecsemőjét is megölte a kétezres években, majd tetemüket a fagyasztójába rejtette. A sötét bűntettre akkor derült fény, amikor a nő élettársa megtalálta a babák holttestét a fagyasztóban.

A Hannoversche Allgemeine tudósítása szerint a nő rezzenéstelen arccal vette tudomásul a bíró ítéletét.

Betti Schmidtet januárban tartóztatták le, akkor bukkant élettársa a hűtőben rejtegetett holttestekre. A nő nem tagadta tettét, elismerte, hogy 2004-ben egy kislányt, 2008-ban pedig egy fiút hozott világra. Születésük után egy nejlonzacskóba tette, és berakta őket a fagyasztóba.

Szörnyűséges tettét azzal indokolta, hogy két korábbi gyermekük születése után élettársa nem akart további gyerekeket, és kijelentette, hogy az asszony nem szülhet többet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top