Otthon

Így kerülheted el a tömeget az IKEA-ban

Az IKEA egyik alkalmazottja árulta el, mikor érdemes érkezni, ha el akarod kerülni a tömeget és a hosszú sorokat a pénztárnál.

Az IKEA egyik alkalmazottja a Redditen osztotta meg tanácsait, melyeket betartva elkerülhetjük a tömeget és a hosszas sorban állást az áruházban.

Szerinte érdemes nyitás előtt 30 perccel érkezni, így ahogy megnyitják az eladóteret, azonnal összeszedhetjük, amit szeretnénk és elsők között mehetünk a pénztárakhoz is. A sorok általában a nyitást követő fél-egy órában a legrövidebbek.

(Getty Images)

Akkor sem járunk rosszul, ha a hét közepére, azon belül is inkább az esti órákra időzítjük a vásárlást, ugyanis általában ilyenkor vannak a legkevesebben.

Ha kizárólag szombaton vagy vasárnap érünk rá ikeázni, akkor célozzuk be az este 6 utáni idősávot, akkorra ugyanis a hétvégi őrület is alábbhagy. Azt azonban érdemes bekalkulálni, hogy idén január 6-tól – egyelőre kísérleti jelleggel – az IKEA vasárnaponként nem 21, hanem csak 19 órig lesz nyitva.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top