Otthon

6 új konyhatrend, amiért rajongani fogunk 2019-ben

A minimalista, fehérben úszó konyhák divatja után 2019 jó pár újdonságot tartogat konyhafronton. Mutatjuk a legizgalmasabb új trendeket.

A Pinteresten jó pár éve a fehér enteriőrök dominálnak, de idén már érezhető a változás szele. Újra kedvünk van kombinálni, előhúzni a régit, aztán vegyíteni valami újjal. A konyha köztudottan a lakás szíve-lelke, szóval érthető, ha szeretnénk melegebbé tenni. Ebben pedig abszolút segítségünkre lesznek a 2019-es trendek!

1. Rezes részletek

A rose gold újra és újra felüti a fejét a lakásban, most épp a konyhában került elő apró részletek, edények, kiegészítők formájában.

2. Újrahasznosított fa

A vintage és a rusztikus stílus kedvelői bátran használjanak kopott, nyers fát a konyhában, indusztriális kiegészítőkkel kombinálva.

3. Elütő szekrények

Az alsó és a felső szekrénynek többé nem kell ugyanolyan színűnek lennie: a képen például Diane Keaton mesés konyhája látható, ahol a felső szekrény fehér, az alsó szürke színű.

4. Fekete berendezések

A metálszíneket a fekete váltja, ami a konyhai berendezéseket illeti. A sütő, de akár a mosogató és a csaptelep is ördögien jól mutat feketében.

5. Szőnyeg helyett mintás csempe

A szőnyeg igaz, hogy melegebbé varázsolja a konyhát, ám nem praktikus. Egy mintás csempével hasonló hatást érhetünk el, és a foltoktól sem kell tartanunk.

6. Az új szürke

Ha eddig tartottál a szürkétől, és bézzsel játszottál biztonsági játékot, most itt az ideje váltani! A szürke hideg árnyalatai nagyon jól passzolnak a konyhához, nem árt adni nekik egy esélyt.

countryliving

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top