Otthon

158 megsérült és kidobott macskával él együtt ez a nő

Az indonéz nő hetente 32 kilónyi macskakaját vásárol a mentett cicáknak.

Violetta Hasan Noor eredetileg gyermekpszichológusként dolgozik, de nem csak a gyerekek egészségéért küzd: a 42 éves indonéz nő másik küldetése, hogy macskák százainak biztosítson otthont.

Violetta a saját otthona mellett hozott létre egy menhelyet, ahová befogad minden kidobott, elveszett és sérült cicát. A menhelyen jelenleg 158 macskát gondoz, akiket majd remélhetőleg örökbe tud adni.

„Szeretnék egy második esélyt adni ezeknek az elhagyott cicáknak. Összetöri a szívem a gondolat, hogy az utcán hagyták ezeket a csodálatos állatokat!” – meséli a nő, akinek szerencsére a férje is a segítségére van a cicák gondozásában, a szomszédait pedig egyáltalán nem zavarja a macskaház.

Violetta menhelyének híre pedig egészen az Egyesült Államokig eljutott: így nemcsak Indonéziából, hanem Amerikából és Angliából is érkeznek a felajánlások, melyek segítségével a nő fenn tudja tartani a menhelyet, és megfelelő ellátást tud biztosítani a cicáknak.

storytender

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top