Otthon

DIY: Készíts otthon teadobozt!

A tea szerelmeseinek fontosak a teázás szertartásának kellékei is. Egy ilyen lényeges tartozék a teadoboz is, amelyben a teafiltereket vagy az áztatni való szálas teát lehet tartani. Ötleteket kerestünk és találtunk is ennek otthoni megvalósításához.

A teázás életérzés, persze ilyenkor, a hidegebb hónapokban sokkal többen főznek maguknak forró italt, hiszen olyan jólesik egy megfáradt nap után. Ráadásul a tea jót tesz az egészségünknek és a szépségünknek is, hiszen polifenolokat tartalmaz, melyek köztudottan öregedésgátló hatással bírnak.

Teázzunk!

De nem csak a fiatalságunkat őrizhetjük meg gyakori teázással. A polifenolok ugyanis olyan természetes vegyületek, amelyek gyulladáscsökkentő, antioxidáns hatásúak. Segíthet a teázás a szív- és érrendszeri megbetegedések esetén, de nagy szerepe lehet rákmegelőzésben is.

Megfelelő teadoboz

Így már azok is láthatják, akik eddig nem rajongtak a teáért, hogy az ilyen értékes alapanyag megérdemli a megfelelő tárolást. Készítsük el személyre szabott teadobozunkat saját ízlésünknek megfelelően! Íme pár megoldás és inspiráció:

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top