Otthon

Gájer Bálinték minden pénze ráment új otthonukra

A swing hazai nagymestere, Gájer Bálint és szerelme, Ötvös Brigitta számára az volt a legfontosabb, hogy berendezzék közös otthonukat, még ha ez áldozatokkal járt is. A soroksári lakásban már van gyerekszoba is, de egyelőre csak ruhatárolásra szolgál.

Hosszú évekig keresték a tökéletes lakóhelyet, végül sikerült egy olyan házat találniuk, amiben már nemcsak ők, hanem jövendőbeli gyerekeik is kényelmesen elférnek majd. A költözködés miatt még az esküvőt is elhalasztották, de a következő nyáron talán már sor kerülhet rá.  2013-ban egy klipforgatás alkalmával ismerkedett meg Gájer Bálint és Ötvös Brigitta. Nem is vártak sokáig, pár hónappal később már össze is költöztek, sőt az eljegyzésre is hamar sor került, tavaly októberben pedig sikerült végre megtalálniuk álmaik otthonát, méghozzá egy soroksári lakóparkban. A 80 négyzetméteres lakás minden elvárásuknak megfelelt.

A szomszédokra nem lehet panasz

„Két háló és fürdő, konyha, nappali, tároló és két kisebb kert: ez a mi házunk. Minden pénzünk ráment, de nem bánjuk, mert a végeredmény magáért beszél. A falon lévő képeket én terveztettem egy internetes oldalon látott fotó alapján. A tölgyfából készült bútorokat együtt választottuk, a konyha viszont Brigi terepe volt, hiszen imád főzni. A vásárlásnál a mustársárga, az arany és a kék különböző árnyalatai közül válogattunk, kissé skandináv stílusú lett az összkép. Az itt élők többsége velünk egykorú, gyerekes család, ebből akadóan a hangulat miatt sem panaszkodhatunk” – mesélte büszkén az énekes a BEST-nek.

Bálint maga tervezte a képeket (Fotó: Olajos Piroska/smagpictures.com)

Komoly áldozatot hoztak ezért a lakásért

A költözés annyira fontos volt Bálintnak és Briginek, hogy még az esküvőt is elhalasztották miatta.  „Egy esküvő nem olcsó mulatság, főleg, ha olyan nagy lakodalmat szeretne az ember, mint mi – mesélte nevetve a vőlegény, és a menyasszonya is egyetértett vele. „Most sokkal fontosabb volt nekünk a fészekrakás, így ahelyett, hogy az elmúlt egy évben a tökéletes esküvői helyszínt kerestük volna, hideg- és meleg burkolatokat nézegettünk. Sajnos most nem állunk úgy anyagilag, hogy belevágjunk egy ekkora buliba. Megállapodtunk, hogy mivel nyári esküvőt szeretnénk, így nyugodtan, már a saját otthonukban vágunk neki a tervezgetésnek.”

Esküvő helyett hideg- és melegburkolatokat nézegettünk (Fotó: Olajos Piroska/smagpictures.com)

Gyerekszoba már van Gájerék otthonában

A fiatalok már a családbővítéssel is terveznek. Eleve úgy alakították ki otthonukat, hogy legyen hely a jövendőbeli csemetéknek. Persze a későbbi gyerekszoba most sem áll üresen. „A babaszobában egyelőre a ruhákat tároljuk, ám bármikor átrendezhető, ha jönne a pici. Az a terv, hogy az esküvő után szeretnénk gyereket, addig mindketten felkészülünk lelkileg a ránk váró feladatokra. Öt éve vagyunk együtt, két éve megkértem Brigi kezét, és bár voltak hullámvölgyek a kapcsolatunkban, érzem, hogy számomra ő az igazi. Egyelőre még nem gondolkoztunk azon, hány babánál szeretnénk megállni, majd a jövőben eldől ez a kérdés is” – mesélik lelkesen a szerelmesek. És hogy anyagilag újra egyenesben legyenek, Brigitta kozmetikusnak tanul egy budapesti sminkiskolában, Bálint pedig gőzerővel dolgozik a legújabb dalain.

Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top