Otthon

Kaját vitt az esküvőre a vegán vendég, kiakadtak a többiek

Már a lánybúcsún is az őrületbe kergette a meghívottakat, hogy minden csak róla és a vegánságáról szólt.

Totálisan kiakasztotta egy esküvő vendégeit, hogy az egyik vegán meghívott csak a saját maga által hozott ételt volt hajlandó enni.

A problémák már a lánybúcsún elkezdődtek. A lány a menyasszony volt szobatársa volt, nem igazán ismerték, de meghívták. Az erről szóló Facebook-bejegyzés szerint tönkretette az egész hétvégét.

Az még rendben volt, hogy nem akart ugyanannyit befizetni a kajába, hiszen nem evett pizzát, tojást és hasonlókat. De állandóan a konyhában volt, hogy ételt készítsen magának, pedig kimondottan neki is rendeltek ennivalót, miután kiderült, hogy vegán, és mindenhová magával vitte a műanyag dobozba bekészített ennivalóját. Még egy előkelő étteremben is a dobozból falatozott, holott direkt olyan helyre mentek, ahol vegánok is választhattak volna az étlapról.

A többieket az őrületbe kergette, hogy minden körülötte és a vegánsága körül forgott – aztán eljött az esküvő napja, és mindez folytatódott. A ceremóniára is egy műanyag dobozzal érkezett, és persze a vacsorán is csak a magával vitt kaját volt hajlandó megenni, hiába volt külön neki rendelt menü.

A kommentelők megdöbbentek a vendég viselkedésén. Szerintük ha ragaszkodik a saját ételéhez, akkor sem kellett volna mindenhová magával cipelnie a dobozokat, főleg nem egy étterembn. Egy vegán hozzászóló szerint a legrosszabb esetben kirendel egy salátát, és visz magával egy proteinszeletet. Akik kiálltak a furcsa vendég mellett, arra gyanakodtak, hogy valamilyen speciális diétát követ.

(The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top