Otthon

Íme 2019 nyarának meghatározó lakberendezési trendjei

Ha szeretnéd, hogy nyáron is stílusos legyen az otthonod, akkor nézd meg, melyek 2019 nyarának legmeghatározóbb trendjei!

Felejtsd el a minimalizmust!

Kicsit tedd parkolópályára a letisztult formákat, mintákat….A nappaliba költözzenek be a rojtos díszpárnák, a földszínek helyett pedig a merész textíliák! Ha bevállalós vagy, és tapétában gondolkozol, akkor a botanikus mintás az idei befutó. Hajrá!

nyar, trend, lakber

Éljenek a bohókás színek és minták! Fotó: Virginia Macdonald

A sötétkék az új fekete

Természetesen a fekete időtlen klasszikus, de idén nyáron a sötétkék veszi át a helyét az otthonokban. Lépj ki a komfortzónából, bátran párosítsd rózsaszínnel vagy mentazölddel!

Ha szereted a kéket, akkor ez a nyár a te nyarad! Fotó: The Inside

Sötét árnyalatok a konyhában is

Míg a nappaliban inkább a sötétkék tör előre, addig a konyhában a fehér egyeduralmát megtöri a fekete. A tavalyi év nagy slágerei voltak a világos bútorok, így nem meglepő, hogy idén a sötétebb árnyalatok kerültek reflektorfénybe.

Fekete konyhabútor. Te bevállalnád? Fotó: Ryan Garvin

Hódít a terrazzo

A terrazzostílus nagyon sokrétű, rengetegféle alapanyagon jól mutat, legyen szó műanyagról, papírról, csempéről, járólapról vagy éppen függönyről. Színek, formák terén is elképesztő a lehetőségek tárháza, könnyen kombinálhatunk vele.

nyar, trend, lakber

Ismét hódító útjára indult a terrazzo. Fotó: Evgenia Belkina

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top