Otthon

Centikkel a kisfiú feje mellett gyulladt ki egy tablet

Lyukat égetett az ágyneműbe.

Majdnem komoly balesetet okozott múlt csütörtökön egy meghibásodott tablet, ami centikkel egy 11 éves, alvó fiú feje mellett égett ki. A gyerek szólt az anyjának, hogy úgy látja, a tablet hozzáragadt az ágyneműhöz. Mikor a szülők bementek a szobájába, rögtön megérezték, hogy baj van: égett szag és füst terjengett a gyerekszobában.

Kisfiú tablettel (illusztráció, fotó: Thomas Frey/dpa)

Kiderült, hogy a fiuk, Callum kicsempészte a nappaliból a tabletet előző éjszaka, miután az ágyában még játszani akart vele, a szülei pedig ezt nem szokták megengedni. Callum éjszakára felrakta tölteni az eszközt, amit a feje mellett hagyott, majd elaludt. Reggelre a tablet akkumulátora kiégett, a felforrósodott tárgy pedig az ágyneműt is átégette, centrikre a fiú fejétől.

Callum apja azt mondta, éjszaka érzett valami égett szagot, de félálomban nem gondolta, hogy komoly lehet a dolog. Azt viszont nem érti, hogyhogy a fia nem ébredt fel a szagra.

(StoryTrender)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top