Otthon

Csúnya átverés: 400 hibát számoltak össze újonnan vett házukon

Joe Tompkinson és felesége, Claire nagyon rosszul jártak a házvétellel.

A 33 éves Joe Tompkinson és 43 éves felesége, Claire három gyermekükkel együtt költöztek be közös családi fészkükbe Swindonban. Az idill azonban hamar pokollá változott: a beköltözésük után három héttel új otthonuk elkezdett darabjaira hullani, de szó szerint. Leestek a csempék, a tetőről a cserepek, amik egyébként gyorskötözővel voltak rögzítve. Egy alkalommal, amikor leesett egy nagyobb darab a tetőről, egyenesen a kocsijukon landolt,  egymillió forintos kárt tett benne.

Egy alkalommal Joe alaposan körbenézte a házat, és sokkoló eredményre jutott: az elképesztő gyors javításokkal, a a mikrorepedésekkel, a mélyedésekkel és a hiányzó téglafalakkal együtt összesen 400 hibát talált a házán….

Az elkeseredett házaspár természetesen vívja a csatáit a kivitelezővel, de egyelőre nem jutottak közös nevezőre. Mint mondják, a ház életveszélyes, és nagyon féltik a gyerekeiket.

via

(Nyitó kép: illusztráció, iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top