Otthon

Ezzel az asztallal egy csodás kert költözik a nappalidba

Ha szereted körülvenni magad növényekkel, viszont helynek szűkében vagy, akkor ezt a praktikus asztalkát neked találták ki.

A BloomingTables egy zseniális megoldás, hogy könnyedén otthonunkba csempésszünk egy csodás pozsgás növényekből álló minikertet. Az elegáns, kombinált bútordarab projektjét egy tervezőkből és természetkedvelőkből álló csapat indította el a Kickstarteren.

Rengeteg lenyűgöző növényfaj létezik, és számtalan módja van elrendezésüknek. A szobanövények elhelyezésére azonban korlátozott lehetőségek állnak rendelkezésre” – mondják az alkotók a Kickstarteren. „A BloomingTables abból a gondolatból született, hogy a gyönyörű növények megérdemlik a gyönyörű otthonokat. Olyan terméket hoztunk létre, amely karaktert és örömöt hozott az otthonunkba, és ezt a tapasztalatot meg akarjuk osztani másokkal.

A minimalista stílusú asztalka lábain egy vízálló tálka áll, ebbe kerülnek a pozsgás növények – olyan elrendezésben, ahogy csak tetszik, csak a fantázia szab határt a minikert kialakításának. Az asztal felülete 6 mm-es, edzett üveglap, amelyet négy darab UV-álló tapadókorong rögzít. Amikor vízre van szükségük a növényeknek, csak le kell venni az üveglapot, majd a locsolást követően könnyedén visszahelyezhető a tartóelemekre.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, Freepik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top