Otthon

Közel négymilliót fizettek a szállásért, ami nem is létezik

Csalás áldozata lett a luxusvakációra készülődő brit házaspár.

37 különböző vélemény, köztük ötcsillagos értékelés is érkezett arra az ibizai szálláshelyre, amelyet Ian és Denise Feltham le is foglaltak maguknak kéthetes vakációjuk idejére. A házban az Airbnb-re feltett hirdetés szerint törökfürdő és saját lift is volt, a helyszínre érkezve viszont azzal szembesültek, hogy a lefoglalt ház nem is létezik. 

Mint kiderült, a thaiföldi székhelyű, Lux Travel Collective nevű cég rendszeresen szervez le turistákat egy ibizai címre, ahol nincs is ott az általuk hirdetett luxusapartman. A helyszínen a házaspár kivehetett egy másik házat, az Airbnb emiatt először nem is akarta visszautalni nekik a pénzüket. Végül a Times napilap is érdeklődött náluk az esetről, akkor visszautalták a foglalási díjat Felthaméknek. A hirdetést eltávolították az oldalról.

Felthamék Ibizán (Forrás: FB via Daily Star)

A Feltham házaspár megnyugodott, hogy visszakapták a pénzüket, ugyanis elég sokba került volna különben a kaland: a nemlétező luxusapartmant két hétre 10 ezer fontért, vagyis 3,7 millió forintért foglalták le.

(Daily Star)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top