Otthon

Hívatlan vendég várta a hálószobában a férfit

Alaposan meglepődött az a férfi, aki csak vacsorázni és pihenni vágyott, de a hálószobában már várta valaki, az ágyon fekve.

Az eset Törökországban történt egy Hayden Winter nevű férfival, aki ezen a héten kedden a munkától megfáradva ért haza a lakásába. Késő este volt, Winter bevallása szerint pedig annyira fáradt volt, hogy semmi mást nem akart, csak megvacsorázni és lefeküdni aludni.

Amikor azonban benyitott a hálószobába egy kissé sértődött macskával találta magát szembe, amely úgy nézett rá a takarón fekve, mintha a férfi lett volna a hívatlan vendég. Winter a macskában felismerte azt a Fezgin nevű cicát, amely a környék utcáin él, és szinte magáénak tekinti a területet.

“Te meg mit keresel itt(hon)?” (Fotó: Hayden Winter)

„Isztambul gyakorlatilag az utcai kóbor kutyák és macskák birodalma – mondta el Winter a The Dodo-nak nyilatkozva. – Nagyon bírom, az emberek etetik őket, és a közösség tagjainak tekintik az állatokat.”

A férfi körülnézett a lakásban, majd rájött, hogy a hívatlan látogató a szúnyoghálót benyomva jutott be a házba. Fezginnek nem ez volt az első látogatása Winternél, ám a férfi szerint eddig még nem szemtelenedett el annyira, hogy az ágyba is befeküdjön.

„Ő egy igazi kis bajkeverő – tette hozzá. – Mindig forgat valamit a fejében.”

Bár éjszakára nem maradhatott, Winter azt mondta, megfontolja, hogy télire beengedje Fezgint a lakásába – igaz, a történet alapján nem biztos, hogy a férfinek osztottak lapot ebben a kérdésben.

„Úgyis jön, ha hideg lesz – mondta Winter –, meg aztán, ahogy a többi isztambuli macska, ő is azt gondolja magáról, hogy ő a főnök.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top