Otthon

Liftben zaklatta a nőket a debreceni szatír

Egy alkalommal meg is ütötte áldozatát a férfi.

2019. szeptember 23-án 22 óra körül jelentették be a rendőrségre, hogy egy debreceni társasház liftjében egy férfi szeméremsértő módon viselkedett egy fiatal nővel. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, és adatgyűjtést, valamint tanúkutatást végeztek – számolt be a Police.hu.

liftes szatír elfogás

Elfogták a liftes szatírt (Police.hu)

A nyomozás eredményeként a rendőrök látókörébe került egy 28 éves, helyi férfi. 2019. október 17-én előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A nyomozók fényt derítettek arra is, hogy a gyanúsított az elmúlt hónapokban több hasonló bűncselekményt is elkövetett, és az egyik alkalommal meg is ütötte áldozatát.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya tízrendbeli szeméremsértés vétség, valamint egyrendbeli könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

(Címlapi kép: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top