Otthon

Időjárás: extra durva melegfront érkezik a jövő héten

Visszatér a nyár - de szó szerint!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a jövő héten egyáltalán nem lesz szükségünk a meleg pulcsikra… sőt!

Fotó: iStock

Vasárnap derült vagy gyengén felhős, napos időre számíthatunk. Csapadék nem várható. A déli, délnyugati szelet élénk, északnyugaton erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között alakul.

Hétfő hajnalban északkeleten foltokban köd képződhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között valószínű.

Kedden többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de az Észak-Dunántúlon megélénkül az északi szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között valószínű.

Szerda éjszaka többfelé köd képződik, ennek feloszlása után változóan felhős, napos idő lesz, de néhol tartósabban megmaradhat a köd. Ennek ellenére a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között valószínű.

(Nyitó kép: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top