Otthon

Három nőt is ittas vezetésen kaptak ugyanabban az utcában

Egyelőre nem tudni, mi a fura jelenség oka.

A rendőrök másfél óra leforgása alatt négy sofőrrel szemben intézkedtek ittas járművezetés gyanúja miatt ugyanabban a veszprémi utcában, tudta meg a Blikk.

iStock

A lap úgy tudja, hogy a járőrök 2019. október 24-én az esti órákban Veszprémben, a Haszkovó utcában állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő 61 éves veszprémi nőt. Az intézkedés során a sofőrrel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. Hat perc múlva ugyanott egy 49 éves szentkirályszabadjai sofőrt intettek le a zsaruk, akinél szintén pozitív értéket mutatott az alkoholteszter. Nem telt el 20 perc, és az egyenruhások – ugyanott – ismét intézkedhettek egy ittas járművezetővel, egy 53 éves veszprémi férfival szemben. És ezzel még nem volt vége!

A helyszínen nem sokkal később ismét egy alkoholos állapotban lévő, 53 éves nőt fogtak meg. A rendőrök ingajáratban közlekedtek velük a veszprémi kapitányságra, ahol valamennyi járművezetőt előállították további mintavételek céljából. A mért értéknek megfelelően a négy sofőr esetében ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Az egyelőre nem derült ki, mi zajlott aznap a veszprémi Haszkovó utcában, hogy ittas hölgyektől hemzsegett a környék, írja a lap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top