Otthon

Az utcát porszívózta a nő, de butaság volt hülyének nézni

A történet egy ittas vezetővel kezdődik, de erre csak a sztori végén derült fény.

Furcsa hely ez, mondhatnánk, mert az USA Washington államában sem mindennapi látvány, hogy porszívóval takarítják az utcát, de egy nő, név szerint Cathy Rodriguez a yakimai háza előtt akkor is így tett. A videó önjáró lett a Facebookon, rommá kommentelték, például olyat is írtak, hogy „hát ha ez Yakima, akkor már mindent láttunk”, meg hogy „nézzmá’ oda, seprűről még nem hallott?”

Később viszont kiderült, hogy Cathynek ez nem a napi rutinja, és hogy azért porszívózta az utcát, mert előtte nem sokkal egy ittas sofőr beleszállt az ő teherautójába, és üvegszilánkok borították a járdát, ő pedig nem szerette volna, ha emiatt valaki megsérül.

„Nem vagyok drogos, nem vagyok őrült, pusztán azt akartam, hogy senkinek ne essen baja” – magyarázta. Később az is kiderült, hogy Cathynek nincs pénze megjavítani a furgonját, és közösségi gyűjtésbe kezdett, hogy összeszedjék a pénzt. Az első segély attól az embertől érkezett, aki még a Facebookon élcelődött rajta, sőt: miután a férfi utalt, nyilvánosan bocsánatot is kért. 

(Fox News)

Fotó: Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top