Otthon

Itt egy oltári ötlet, ha unod a kilátást az ablakodból

Vajon mit lát az a világból, aki mondjuk az óceán túloldalán vagy valahol a messzi északon vészeli át a karantént? Most megtudod.

Aki egyetért azzal a mondattal, hogy az utazás az életben az egyik legjobb dolog, az biztosan imádni fogja azt a Facebook-csoportot, amire Eszter kolléganőnk bukkant rá az imént.

Ha utazni most egy ideig nem is nagyon tudtok, azért egy pillanatra könnyen távoli vidékeken élő karantén-sorstársak bőrébe képzelhetitek magatokat, ha elkezditek követni a View from my window (azaz kilátás az ablakomból) nevű Facebook-csoportot. A dolog lényege annyi, hogy a csoporttagok az ablakukból lőnek egy fotót, melyet megosztva mutatják meg a többieknek, hogy ők mit látnak a világból a bezártság hetei alatt.

Így aztán egy pillanatra átélhetjük, milyen panorámát néz az, aki például

Velencében,

Velencei látkép (Fotó: Pierangelo Federici)

Velencei látkép (Fotó: Pierangelo Federici)

Guadeloupe-on,

Látkép a Karib-tengerre (Fotó: Facebook - Sandra Vellayandom)

Látkép a Karib-tengerre (Fotó: Facebook/- Sandra Vellayandom)

vagy éppen a Norvégia északi részén csücsül karanténban.

Borzongatóan szép vidék (Fotó: Facebook - Jill-Eileen Amundsen)

Borzongatóan szép vidék (Fotó: Facebook / Jill-Eileen Amundsen)

A csoportnak jelenleg valamivel több, mint 62 ezer tagja van, de úgy sejtjük, ez még jócskán gyarapodni fog. Kattintsatok át és nézelődjetek ti is. Vigyázat, erősen addiktív tartalom!

 

Még több kikapcsolódás, ha unod a karantént:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top