Otthon

Cuki boxer szállítja ki a bort, hogy elkerüljék az emberek a kontaktust – videó

A pincészet egyedülálló módszert talált a bor biztonságos eljuttatására.

A Covid-19 járvány miatt a legtöbb vállalkozásnak újra kell gondolnia eddigi működését és rugalmasan alkalmazkodnia a megváltozott körülményekhez. Egy marylandi pincészet egyedülálló megoldást talált ki a bor biztonságos eljuttatására: egy Soda (Szóda) névre hallgató kutyát.

A pincészet egyedülálló módot talált a bor biztonságos eljuttatására. Fotó: Facebook / Stone House Urban Winery

A pincészet egyedülálló megoldást talált a bor biztonságos eljuttatására. Fotó: Facebook / Stone House Urban Winery

Egy Hagerstown városában található Stone House városi pincészet Soda nevű kutyájáért rajong most a fél internet, aki érintés nélkül szállítja ki a borosüvegeket a megrendelőknek. Az emberek megrendelik a bort, majd egy parkolóban megvárják, míg Soda, a boxer egy hátra szerelhető nyeregtáska segítségével el nem viszi nekik az árut.

Az új „arculat” olyannyira bejött az üzletnek, hogy a kutya miatt azok is rendelnek, akik eddig soha nem jártak a pincészetben. A tulajdonos persze rengeteg pihenőidővel honorálja Sodának a segítséget.

A CDC (Amerikai Járványügyi Hivatal) szerint a háziállatok alacsony kockázatot jelentenek a vírus terjesztésében, szőrük azonban lehet olyan felület, melyre vírus tapad, ezért érdemes simogatásuk után kezet mosnunk.

(delish)

Aktuális híreink a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top