Otthon

Járókerettel indult csokiért a 2,5 kilométerre lévő boltba a 93 éves bácsi, hogy meglepje a feleségét

Az idős férfi nem akarta, hogy a karanténban a kedvenc csokijukból se ehessenek, ezért elindult a boltba. Végül egy jószívű idegen segített neki.
idős férfi járókerettel

A koronavírus-járvány miatti önkéntes karanténban az egyik legnagyobb kihívás, hogy megfosztva érezzük magunkat a jól megszokott tevékenységektől és dolgoktól.

Egy 93 éves kaliforniai férfi annyira ragaszkodott ahhoz, hogy a feleségével a tévé előtt ehessék kedvenc csokijukat, hogy gyalog, járókerettel indult el a 2,5 kilométerre lévő boltba. Kifogytak a csokiból, és szerette volna meglepni a feleségét, ezért elhatározta, hogy 35 szelet csokival tér haza.

Minderről egy Rich Farmer nevű ingatlanbróker számolt be a Facebookján, miután meglátta az idős férfit az út szélén. Miután kiderült, hogy jól van, a Mike nevű bácsi elárulta, hogy a boltba megy. Az ingatlanos azt hitte, ennivalót akar venni, nagyon ledöbbent, amikor megtudta, hogy csokiért zarándokol az idős férfi.

Lefertőtlenítette a kocsija belsejét, kesztyűt és maszkot húzott, majd elvitte a bácsit a 99 centes boltba, hogy megvehesse a hőn áhított Hershey’s csokikat. Ezután hazavitte a 94 éves feleségéhez, és megadta a telefonszámát, hogy legközelebb ne gyalog induljon boltba.

(Bored Panda)

(Kiemelt kép: Facebook/Richard Farmer)

További cikkek a karanténban lévő idősekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top