Otthon

Ádáz ellenségként kezeli gazdája sminkecsetjét ez a cica

Mondja valaki, hogy macskával élni unalmas dolog! Nincs mese, a cicák bizony szeretnek részt venni minden tevékenységben. Akár a sminkelésben is.

Macskával élni egyszerre nagyon szórakoztató és nagyon idegesítő dolog tud lenni, tudja tisztában van ezzel mindenki, aki valaha próbálta. A cicáknak ugyanis vannak tipikusnak mondható szokásaik, mint például a gazdi lábának random megtámadása, a lepedő alatt való őrült kommandózás, a lézerfény kergetése, vagy éppen a vécépapír tekercsek gyilkolása.

De azért mind önálló kis egyéniség, saját, különleges mutatványokkal. Nekem például volt olyan macskám, aki a távollétemben úgy fejezte ki méltatlankodását, hogy kilopkodta a zoknis fiókom tartalmát és széthurcolta a lakásban. Ez azért közel sem mondható tipikusnak, ahogy a most következő történet főszereplőjének mániája sem.

Louise Deeth cicája Rey attól a naptól kezdve, hogy örökbe fogadták, imád a gazdái vállán dekkolni. Gyakran megesik, hogy nem várja meg, míg a gazdi felveszi, hanem tűhegyes karmait akcióba helyezve szépen felmászik a gazdája ruházatán a válláig, és aztán boldogan nézelődik onnan. Louise már megszokta, hogy kedvence sokszor üldögél rajta takarítás vagy éppen főzés közben, mindkettejük nagy elégedettségére.

Egy dolgot azonban képtelen elviselni a cica: valahányszor Louise sminkelni kezd, Rey nekiesik az ecsetnek, és püföli, nem ereszti, mintha csak azt akarná jelezni:

“Hagyd már ezt a hülyeséget, hiszen szép smink nélkül is.”

Ez a macska nem barátja a sminkecsetnek.

Ez a macska nem barátja a sminkecsetnek. (Fotó: Louise Deeth)

És hogy mit szól ehhez a gazdi? Természetesen remekül szórakozik kedvence ecsetcsatáin, amiről videó is látható itt.

Forrás: The Dodo

Mutatunk még néhány ínyencfalatot macskásoknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top