Otthon

Nyaralójában akarta tölteni a karantént, megtámadták a helyiek

Még az autóját is megrongálták egy lengyel férfinak, aki úgy döntött, a két hetes házi karantént nyaralójában kívánja tölteni.

Nyugalmat keresve érkezett hobbitelkére a lengyel Karol. Amikor megszűnt külföldi munkája és hazatért, a hatóságok kéthetes házi karanténra kötelezték. Úgy gondolta, telkén tölti majd ezt az időt, és nem sejtette, milyen atrocitásokban lesz része. Megjelenése nagy riadalmat váltott ki a szomszédok között, a helyiek szalagkordont követeltek Karol kertje köré, azonban volt, akit ez sem nyugtatott meg. Ekkor jött az éjszakai támadás.

A férfi elmondta, egy nagy csattanásra ébredt hajnalban, s amikor kiugrott az ágyból, azt látta, betörték az abklakát, de már nem sikerült elkapnia a tettest. Kerítését megbontották, kocsija kerekét kiszúrták.

A történetnek azonban van pozitív fordulata is: másnap a város lakói közül többen ajándékokkal látogatták meg, így próbálták kárpótolni őt mások gonoszágáért. Jóakaróitól új ablakot és új autógumikat is kapott végül Karol.

Forrás: RTL Híradó

Betörték az ablakát, megrongálták a kocsiját.

Betörték az ablakát, megrongálták a kocsiját a karantén alatt (Fotó: Unsplash)

Érdekes karanténtörténetek itt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top