Otthon

Beszakadt alatta a szoba padlója, 9 méter mély kútba zuhant

Egy barátjának segített az egyik szobában, amikor hirtelen beszakadt a férfi alatt a padló, ő pedig egy mély gödörben találta magát.
Beszakadt padló miatt kútba esett férfi

Christopher Town egy barátjának segített az új házába beköltözni a Connecticut állambeli Guilfordban, de váratlan baleset érte az egyik szobában: beszakadt alatta a padló, ő pedig több mint 9 métert zuhant egy gödörbe, amelynek az alján víz állt.

Szerencsére a felesége észrevette, hogy a férje eltűnt, így azután, hogy meglátta a mélyben, azonnal tárcsázta a segélyhívót. Közben a férfi igyekezett a víz felszíne fölött maradni, ami nagyjából a feje búbjáig ért.

A kiérkező tűzoltók először egy felfújható eszközt dobtak le neki, hogy ne fulladjon meg, majd kötelek segítségével kimentették. Csodával határos módon könnyű sérülésekkel megúszta a kalandot.

Mint kiderült, a ház eredetileg 1843-ban épült, és a gödör – ami valójában egy kút volt – pedig az épületen kívül helyezkedett el. Az ingatlant azonban 1981-ben felújították és hozzáépítettek, így került az egyik szoba alá a kút. Az viszont rejtély, hogy miért nem fedték be rendesen, hiszen csak a ház padlózata takarta a gödröt.

(UPI)

További cikkek kútba esett emberekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top