nlc.hu
Otthon

Tortaszelet formájú, keskeny ház

Te beköltöznél? Bizarr, keskeny házat árulnak a neten – fotók

Egyik vége elképesztően keskeny annak a tortaszelet formájú illinoisi háznak, amelyet eladásra kínálnak.

Sovány ház becenéven árulnak egy Illinois állambeli különleges házat, amely az egyik végén elképesztően keskeny. A másik vége azért már élhetőbb szélességű, így a formája leginkább egy tortaszeletre hasonlít.

Keskeny ház

Elképesztően keskeny az egyik vége az eladásra kínált háznak (Fotó: Zillow.com)

A Deerfield városában található nem mindennapi ingatlanon ámulnak a netezők, miután kiposztoltak róla a egy videót a TikTokra, amelyet mostanáig több mint 1,1 milliószor játszottak le:

Az ingatlanhirdetésből kiderül, hogy a különleges ház jóval nagyobb, mint amekkorának látszik: 150 négyzetméter a lakótér, bár ebben az alagsor is benne van. Belül egész otthonosnak tűnik:

Keskeny ház

Belül egész otthonosnak tűnik a keskeny ház (Fotó: Zillow.com)

Tartozik hozzá két hálószoba, és három fürdőszoba is, mindezért pedig 269 ezer dollárt, nagyjából 79 millió forintot kérnek. 

Keskeny ház

Alagsorral együtt 150 négyzetméteres a tortaszelet formájú ház (Fotó: Zillow.com)

Keskeny ház

A hálószoba alapján meg se mondanánk, hogy tortaszelet formája van a háznak (Fotó: Zillow.com)

A kommentelők egy része nem tudta felfogni, hogyan létezhet ilyen keskeny ház, és olyanokat írtak, hogy „ez nem ház, hanem egy folyosó”, valamint „hogyan képes ebben bárki lakni?”. A nagy hírverés azonban megtette a hatását, és minimális alku után, 260 ezer dollárért elkelt a bizarr sovány ház.

(LadBible)

Még több keskeny ház: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top