nlc.hu
Otthon

Irodai növények a karantén alatt

Azt hitték, a karantén alatt az összes irodai növény elszáradt, de óriási meglepetésben volt részük

Az irodai növények a karantén után is éltek-virultak, mert a biztonsági szolgálat jó fej tagjai gondjukat viselték.

A koronavírus-járvány tavaszi időszakában szinte az egyik napról a másikra váltottak home office-ra az irodai dolgozók. Így történt ez Angliában is, amikor hirtelen elrendelték a karantént.

A Wafflesrisa nevű Tumblr-blogger egy ügyvédi irodában dolgozik, és azt írta, hogy az épületet éjszaka ürítették ki, nem volt idejük semmit sem hazavinni, így a növények is az irodában maradtak.

Három és fél hónappal később, amikor visszatértek a munkahelyükre, mindenki fel volt készülve, hogy elpusztult, elszáradt növények fogadják majd őket. De a növényeknek hűlt helyüket találták.

Aztán kaptak egy e-mailt: a biztonsági szolgálat lelkiismeretes tagjai az épület mind a 12 emeletéről összegyűjtötték az összes szobanövényt az ebédlőbe. A rögtönzött üvegházban elegendő fényt kaptak a növények, az őrök pedig locsolták őket. 

Irodai növények az ebédlőben

A jó fej biztonsági őröknek köszönhetően nem száradtak el az irodai növények a karantén alatt (Fotó: Wafflesrisa.tumblr.com)

És ez még nem minden: minden virágcserepet gondosan felcímkéztek, hogy amikor újra beindul az élet az irodaházban, mindenki asztalára visszakerülhessen a saját növénye. Le a kalappal!

(Bored Panda)

Növények a karantén idején:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top