Otthon

Minden falat és plafont sörösdobozok borítanak ebben a különleges lakásban

A világ talán legnagyobb Budweiser-rajongója lakhatott abban a floridai lakásban, melyben a fürdőszobát leszámítva minden falat sörösdobozokkal „tapétáztak”.

Amikor a Kearney & Associates Realty ingatlaniroda egyik tulajdonosa, Kristen Kearney azt a feladatot kapta, hogy nézzen meg egy lakást a floridai Lake Worth egyik társasházában, előre sejtette, hogy furcsa látvány fogadja majd, mert előre felhívták a figyelmét, hogy a lakás falait és plafonját sörösdobozzal tapétázták.

Íme, a sörösdoboz-lakás! (fotó: Kearney & Associates Realty)

Íme, a sörösdobozlakás! (Fotó: Kearney & Associates Realty)

Először ezt persze úgy értette, hogy sörösdoboz mintájú tapéta várja majd, és csak a helyszínre érve jött rá, hogy a nemrégiben elhunyt tulajdonos valójában minden falat és plafont – a fürdőszoba kivételével – valódi Budweiser sörösdobozokból rakott ki írja a upi.

Egy pofás lakás sörösdobozokból (fotó: Kearney & Associates Realty )

Egy pofás lakás sörösdobozokból (Fotó: Kearney & Associates Realty )

A lakást az óriási Budweiser-rajongó tulajdonos alakította ki a saját ízlése alapján, és miután a hirdetés kikerült, a Budweiser cégnek is annyira megtetszett, hogy a képeit megosztotta a Facebook oldalán. Hirdetni még augusztusban kezdték el 110 ezer dollárért, majd az árat lecsökkentették százezerre, és a sörösdobozokat kreatív módon felhasználó lakásról készült képek is terjedni kezdtek az interneten: Kristen Kearney szerint ma már számos komoly érdeklődőjük van rá.

További extravagáns ingatlanok az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top