Otthon

Bundabanda: beépült a kutyák közé a cica, és úgy is viselkedik, mint ők

Kiki igazán alkalmazkodó típus.

Egy amerikai rövidszőrű macska nemrég „beépült” három Shiba Inus kutya bandájába. Az akció olyan jól sikerült, hogy az ebek fel sem fogták, hogy „kém” van közöttük.

Bundabanda: Rendhagyó kutya-macska barátság

Fotó: Instagram / saki.ibuki.hazuki

A japán házaspár évek óta nagy rajongója ennek a kutyafajtának, ám egy napon a feleség egy macskát is akart, mivel régebben már volt cicája. Amikor elmondta férjének vágyát, kiderült, hogy a férfi egyáltalán nincs oda értük, ezért minden egyes kérést visszautasított. Aztán egy napon rátaláltak egy cicára, amely mindkettejüknek tetszett.

A házaspár szürke cicát kezdett keresni rövid szőrrel, olyan fajtát, amely valóban kompatibilis a kutyákkal. Végül az amerikai rövidszőrűre esett a választásuk. Kiki, a cica a kezdetektől fogva megtalálta a közös nevezőt a kutyákkal, sőt azóta úgy is viselkedik, mint ők.

A bundabanda:

A gazdik szerint az is igen meglepő, hogy Kiki éjszaka sem különcködik, vagyis nem ugrál a fejükön hajnali 4-kor, ahogyan más macskák szoktak, hanem együtt alszik a családdal, mint a kutyusok.

Még az ebédet is közösen költik el:

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top