Otthon

Először megtanulta használni a csapot, aztán elárasztotta otthonát a rafinált cica

Függetlenül az általa okozott katasztrófától, le a kalappal Amber előtt.
Megtanulta használni a csapot, aztán eláztatta a lakást.

Amber, a bengáli macska nemcsak álomszép, de kellőképpen agyafúrt is: néhány nap alatt nemcsak a vízcsapot, de a mosdókagyló dugóját is megtanulta használni. Legalábbis gazdája, a 26 éves Jasmin Stork szerint, aki a közelmúltban a LadBible-nek panaszolta el, hogyan tette alig fél óra alatt lakhatatlanná otthonát kedvence.

„Összesen 30 percre hagytam őt magára, amíg leugrottam a közeli vegyesboltba beszerezni az ebédnek valót. Mire hazaértem, a nappali plafonjából csöpögött a víz” – emlékszik vissza Jasmin, aki pontosan tudta, hogy a lakást macskája, Amber intézte el.

„Nem sokkal korábban tanulta meg, hogy működik a vízcsap. Még le is videóztuk őt Robbal” – mondja a nő, aki ott követte el a hibát, hogy nem zárta be a fürdő ajtaját, mikor elment otthonról.

„Nem gondoltam, hogy baj lehet a dologból, elvégre Amber egész addig aludt. Hangját se lehetett hallani – tette még hozzá a fiatal nő, aki rendkívül hálás, hogy mindössze fél órára ment el otthonról. – Bele se akarok gondolni, mi történt volna, ha egy egész napra hagyom őt magára. Még így is csak megbecsülni lehet, mekkora kárt okozott, és hogy mi mindent kell majd kicserélnünk.”

Olvass még többet fifikás macskákról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top