nlc.hu
Otthon

Elköltözik a szüleitől Agárdi Szilvi

Agárdi Szilvi már el akar költözni a szüleitől, önálló életre vágyik a 25 éves látássérült énekesnő

Agárdi Szilvi úgy érzi, itt van már az ideje annak, hogy egyedül éljen.

Saját életre vágyik, ezért különköltözne szüleitől az újra szerelmes Agárdi Szilvia. A Voice című tehetségkutatóban megismert látássérült énekesnő hamarosan kirepül a családi fészekből, de mindenképpen szeretne a szülei közelében maradni – írja a Vasárnapi Blikk.

Agárdi Szilvi

Agárdi Szilvi szeretné már egyedül vezetni a háztartást – MTI Fotó: Zih Zsolt

25 évesen úgy gondolom, itt van már az ideje, hogy egyedül éljek. Rengeteg olyan megjegyzést kaptam már, hogy bezzeg nekem könnyű, mindig van segítségem, hiszen mellettem vannak a szüleim, akikre számíthatok, úgyhogy emiatt is döntöttem a költözés mellett. Magammal szemben is elvárás, hogy tudjak önállóan boldogulni” – vallotta be a bulvárlapnak az énekesnő, hozzátéve: mindenképpen biztonságos környékre fog költözni, és egy új építésű lakásban gondolkodik.

Az elképesztő formában lévő Agárdi Szilvi még idén szeretné megtalálni új otthonát, már be is szerzett egy speciális porszívót és egy beszélő konyhai mérleget.

Olvass még Agárdi Szilviről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top