Otthon

Gáspár Zsoltit felpofozta a neje Demcsák Zsuzsa miatt

Túlzásba vitte a bókolást a Farm VIP Gazdája, alaposan megjárta.

Gáspár Zsolti elárulta a Borsnak, már nem is barátként, hanem családtagként néz műsorvezető-társára, Demcsák Zsuzsára. “Az Ázsia Expressz forgatása alatt is nagyon sokat beszélgettünk, azóta pedig csak még szorosabb köztünk a kötelék. Olyan, mintha előző életünkben ovis társak lettünk volna” – jelentette ki a Farm VIP Gazdája, aki szeretne Demcsák Zsuzsa keresztapja lenne. Sőt már azt is eldöntötte, hogy Mátraverebélyen fognak felesküdni a rokonságra.

Gáspár Zsolti

Gáspár Zsolti túlzásba vitte a bókolást – Fotó: TV2

A Vacsorakirályban is szereplő híresség azonban tudja, meddig mehet el. Mint mondja, felesége – akivel már 24 éve él együtt – ugyan örül, mert jó kezekben van Demcsák Zsuzsa mellett, de egy határt azonban nem szabad átlépnie, s ezt már jól tudja. “Egyszer ugyanis megtettem, amikor az Ázsia Expresszben megdicsértem Zsuzsika buláját és olyan sallert kaptam a feleségemtől otthon, hogy a fal adta a másikat. Tényleg csúnya dolog volt tőlem, de mit lehet tenni: a véremben van a bókolás” – vallotta be Gáspár Zsolti.

Olvass még a Farm VIP-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top