nlc.hu
Otthon

Utazó golden retriever

100 kilométert utazott a kutya, hogy megtalálja gazdiját

Felújítás miatt került a család barátaihoz, és bár jó sorsa volt ott is, nem bírta a gazdik hiányát.

Egy elhivatott kutya majdnem 100 kilométeres útra indult, hogy megtalálja gazdáit, miután ideiglenes gondozásba került otthona felújításának idején. Ping An, az aranyretriever alig egyéves volt, amikor útját megkezdte gazdái barátainak házából Kelet-Kínában.

A golden retriever 100 kilométert utazott hazáig

Fotó: Unilad

Ping An, akinek a neve kínaiul annyit jelent, „ép és egészséges”, négy hónapig tartózkodott a barátoknál, miközben a család a házukon dolgozott. A kutyát azért küldték el a barátokhoz, hogy csak a felújításra koncentrálhassanak, és ne kelljen aggódniuk az ebért.

Csakhogy a kutya úgy döntött, nem bírja tovább szeretteitől távol, és nekiindult. Természetesen mindenki nagyon aggódott, azonban két hét elteltével egy munkáscsoport észrevette az ebet egy irodaház előtt. Az út szagmintái alapján tájékozódó, hűséges eb addigra lesoványodott, sántított és mancsa is vérzett. A munkások elmondták, elég depressziósnak tűnt, amiért nem találta meg gazdáit.

A nagy találkozásról egy megható videó is készült. A család most már nem engedi el többé Ping Ant soha többé az életben.

(via)

Ők is nagyon várták már a nagy találkozást

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top