nlc.hu
Otthon

Rémálom: saját családjához küldték ki a mentőst.

A legrosszabb rémálma vált valóra annak a mentősnek, aki a saját családjához vonult ki

Szerencsére nem történt nagy baj, de a szülők még nem tették túl magukat a történteken.
Mentőautó

„Sok éve téma nálunk, hogy mi lenne, ha egyszer hozzánk kellene kivonulnia. Mindig azt mondta, csak ettől mentse meg az ég, a legrosszabb rémálma elevenedne meg előtte, ha bennünket bármi baj érne. Sajnos, így lett. Én épp a rendőrökkel beszélgettem, amikor odaért. Látta, hogy jól vagyok, majd azonnal Majához futott. A kollégái szerint az arcára volt írva, hogy mennyire félt ettől a pillanattól” – mesélte Sárdi Loretta a Blikknek, annak a mentősnek a felesége, akinek valóra vált a rémálma azzal, hogy a helyszínre küldték, amikor a felesége a kislányával autó-balesetet szenvedett. A férfit azonnal kivették a munkából.

Loretta azt is elmesélte, hogy a baleset a múlt héten szombaton történt, amikor a ködös időben egy enyhe kanyarban megcsúszott alattuk az autó, majd felborult. Szerencsére mindketten néhány karcolással megúszták a balesetet.
Loretta szerint azonban a történteket lelkileg még nem heverte ki sem ő, sem pedig az Országos Mentőszolgálatnál gépkocsivezetőként dolgozó párja.
A család azóta próbálja feldolgozni a történteket, de ami a legfontosabb számukra, hogy kislányuknak, Majának nem esett komoly baja.

Mindenkinek a rémálma, hogy megcsúszik az autó egy kanyarban, de mi a teendő ilyenkor?
Próbáljunk meg úrrá lenni a pánikon, vegyük el a gázt, és ha épp egy fához közelítünk, a csúszás irányába való kormányzással tudunk korrigálni.

Kiemelt kép: MTVA/Bizományosi: Juhász Gábor

Milyen balesetekre figyeljünk oda télen?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top