Otthon

Elegük van a lakóknak a home office-oló pornósokból

Billy Santoro túl hangos munka közben, de nem csak ezért nem jó arc.

Aki esetleg még nem hallotta volna Billy Santoro nevét, annak itt az alkalom, hogy megismerkedjen az ausztrál melegpornó-szcéna kiválóságával, aki már többször bekerült a (nem pornós) hírekbe is, általában negatív előjellel. Most például azért, mert panaszkodnak a szomszédai a társasházban, hogy túl hangos, miközben otthonról, izé, dolgozik, szintén pornósztár partnerével. 

Santoro Sydneyben, azon belül is az ausztrál város Surry Hills nevű részében él, egy menő apartmanházban, ahol – többek közt – ismert pénzügyi szakemberek és más magas státuszú üzletemberek laknak – írja a 24.hu. Utóbbiak egyre nagyobb számban hívogatják a közös képviselőt azzal, hogy lassan elviselhetetlenek a pornós munkájával járó hanghatások. A tulajdonosok már fel is szólították a párt, hogy akár ki is rakhatják őket a házból, ha így folytatják. Az épületben egyébként lakik még egy pornós, vele nincs baj.

Billy Santoro

Forrás: Billy Santoro/Twitter

Santoro egyébként sem szociális érzékenységéről híres, korábban George Floyd halála kapcsán tweetelt arról, hogy a rendőröknek fegyverrel kéne véget vetniük a feketék „zavargásának”. Később gyásszal és methfüggőséggel magyarázta a kirohanását, ám ezt viszonylag kevesen hitték el neki. Valószínűbb, hogy tényleg simán csak rossz arc.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top