Otthon

Kikapcsolódnál otthon? Mutatjuk! (x)

A közösségi terek kialakítására fektetett hangsúly egyre nagyobb szerepet kap az új építésű lakóparkok esetében. A régmúlt építészei kevésbé fektettek hangsúlyt a fogadó- vagy akár pihenésre alkalmas terek kialakítására. Egy teljesen új szemlélet kezd kibontakozni, melynek köszönhetően már nem kell messzire menni, ha munka után kikapcsolódásra vágyunk és találkozni szeretnénk a barátainkkal, szomszédainkkal.

Tetőterasz és közösségi nappali a lakópark tetején

Egy jó lakóközösség kiépítéséhez és összetartásához elengedhetetlenek azok a terek, amelyek kapcsolódási pontként szolgálhatnak a mindennapokban. A közösségi térben nem csak az a jó, hogy össze lehet ülni egy-egy beszélgetésre, hanem hogy a lakók olyan programokat szerveznek ide, amilyet szeretnének.

Kikapcsolódnál otthon? Mutatjuk! (x)
Egy igényesen és kényelmesen kialakított környezetben feltöltődni mindennap öröm. A szórakozásra alkalmas terek között fontos szerepet játszanak a közösségi nappalik, amelyek a Metrodom lakóparkok elmaradhatatlan részét képezik. A IX. kerületi Metrodom City Home L-M lakóparkban ráadásul a tizedik emeleten lett kialakítva egy olyan közösségi nappali, amely közvetlenül kapcsolódik a tetőteraszhoz, innen pedig szép kilátás nyílik a városra és még grillezni is lehet.

Kikapcsolódnál otthon? Mutatjuk! (x)
Csúszdapark a város közepén

A Metrodom lakóparkok fontos elemei a belső parkokban található pihenő- és játszóterek, amivel a családosok mindennapjait szeretnék megkönnyíteni. A játszóterek szerepe mindig is fontos volt, és töretlenül óriási igény mutatkozik rájuk. Jelentős közösségi térként szolgálnak, hiszen a gyerekek is megismerkednek, miközben a szülők is beszélgethetnek egymással, ráadásul nem is kell messzire menni a lakópark belső kertjénél.

Kikapcsolódnál otthon? Mutatjuk! (x)
A Madarász38 lakópark okosotthonai mellett a társasház vonzereje éppen a barátságos, családias kialakításában rejlik, ahol nem csupán egy játszótér, hanem valódi mini csúszdapark rejtőzik a kert kellős közepén, amelyet hamarosan zöld lugas övez majd. A csúszdadombon gumiborítás található, így a gyerekek biztosan nem ütik meg magukat, és a pici baba is csúszhat-mászhat kedvére. A csúszdaparkot kis sétányok és pihenőpadok övezik, a város közepén, ahol minden adott a kényelmes élethez!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top