nlc.hu
Otthon

Ez a kutya kinyitotta a fürdőszobacsapot

Ilyen, amikor a fejedre nő az okos kutyád – videó

Akinek van kutyája, jól tudja, hogy mindig érheti meglepetés, amikor hazaér.
Így próbálta letagadni a kutya, amit tett

És minél okosabb a kutya, annál kreatívabb tud lenni. Ha épp most szerzel be egyet, arra is készülj fel, amiről azt gondolod, elképzelhetetlen.

Shiner például, a német vizsla nemcsak bejutott a zárt fürdőszobába, de elfordította a fürdőcsapot is. Ha a gazdája, Paige Bodden nem érkezett volna vissza időben, a gyorsan feltöltődő kád elárasztotta volna az otthonát.

Szerencsére Paige úgy döntött, hogy korán hazamegy, de nem nagyon volt megelégedve azzal, amit otthon talált.

Persze Shiner próbálta leplezni a csínyt, de hiába, az arcára volt írva, hogy bizony ő volt az, aki fürdőmestert játszott, amíg a gazdi távol volt.

Így próbált tagadni a bűnös:

Nem sok sikerrel. Gazdájáról lepergett a sűrű pislogás, és a klasszikus, „én semmit sem tettem” arckifejezés, Paige számára nyilvánvaló volt, hogy a három kutyája közül ki töltötte meg vízzel a kádat.

Ugyanis egyedül Shiner tudja elfordítani a csapot, hiszen ő a kilincsekkel is jól bánik, megtanulta elfordítani azokat. Szóval jól gondold meg, mit tanítasz meg a kutyádnak.

(Metro)

Fotó: YouTube

Nézegess még több cuki állatot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top