nlc.hu
Otthon

Kerti trendek 2021

Kerti trendek 2021: állj neki a tervezésnek!

Miben hoz újat az idei év a kerti trendekben? Ennek jártunk utána!

A koronavírus-járvány alapjaiban változtatta meg a mindennapjainkat. Életünk fő színtere az otthonunk – és a szerencsésebbek elmondhatják – a kertünk lett. Hogy tudjuk még trendibbé, kényelmessé tenni környezetünket? Mondjuk az idei trendeket.

Kerti trendek 2021

Legyen a te kerted is divatos! (Fotó: unsplash)

Medence és/vagy tó

2021-ben egy kertből sem hiányozhat egy olyan hely, ahol önfeledten kikapcsolódhat a család apraja-nagyja, ahol csobbanhatunk egyet. A szakemberek szerint a medencék szerepe felerősödik, ahogy a tavaké is.

Veteményest mindenhova

A veteményes kiskertek ismét divatjukat élik, hiszen mindenki tudja, hogy az általunk nevelt élelmiszerek sokkal egészségesebbek és finomabbak. Ültessünk salátákat, különféle zöldségeket, de a fűszernövényekről se feledkezzünk meg.
meg.

Balkonkertészetre fel

2020-ban beszorultunk a négy fal közé. Ennek hatására sokan elkezdték otthonosabbá tenni környezetüket, a legkisebb teraszok is megteltek növényekkel. Idán ez a trend mit sem csitul, sőt, igazi virágkorát éli.

Merjünk kísérletezni

Válasszunk olyan növényeket az otthonunkba, amiket eddig nem ismertünk. A szakemberek szerint azonban ebben az évben sem veszítenek népszerűségükből a filodendronok, az anthuriumok és az aglaonemák.

Olvass szobanövényekről is:

via

(Nyitókép: unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top