nlc.hu
Otthon

Szívekkel borított cica

Befogadott egy cicát, kiderült: az egész testét szívek borítják

Annyira félt, hogy hetekbe telt, mire észrevették a csodát.

Katie Duda még bőven gyászolta előző cicáját, Luckyt, amikor ráakadt a helyi állatmentők hirdetésére: két kismacska gazdát keres. Haza is vitte mindkettőt, és nem is bánta meg – de az igazi csodára még heteket várnia kellett.

A szégyenlősebbik, River ugyanis azonnal elbújt és sokáig elő sem jött. Az már az elején feltűnt új gazdájának, hogy szív alakú folt van a mellkasán – ez viszonylag gyakori a foltos macskáknál – de az, hogy az egész macskát szívek borítják, csak szépen lassan esett le neki. Még az orra is jobban hasonlított egy szívre, mint a cicáké általában. Katie fotómontázst is készített a jelenségről.

River, a szívekkel borított macska

Forrás: Katie Duda

Ráadásul a cica pont olyan, mint amilyennek a bundája sugallja: nyugodt, bölcs, figyelmes. Úgy tűnt, mintha kifejezetten gyógyítani akarná a családot a gyászban – és ez sikerült is neki. „Azt vártam, hogy örömet hoz, de inkább békét hozott” – mondta Katie. River sokkal nagyobb és erősebb, mint öccse, Remi, akire folyamatosan vigyáz, és akit folyamatosan terelget.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top