nlc.hu
Otthon

Ismerkedés ablakon keresztül a karanténban

Love story a karantén idején: ablakba tett üzenettel flörtölt a szomszéddal, szívszaggató választ kapott

A londoni nő kinézte magának a szemközt lakó pasit, és az ablakba kitett felirattal üzent neki.
Flört ablakba tett üzenettel

A koronavírus-járvány közepén nagyon nehéz ismerkedni, nincsenek könnyű helyzetben a párra vágyó egyedülállók. Egy londoni nő viszont eredeti módon oldotta meg a dolgot.

Akkor figyelt fel a szemben lakó szomszédjára, amikor a pasi az erkélyen beszélgetett a barátaival, és gitározott a lakásában. A nő összeszedte a bátorságát, és az ablakába kitett felirattal így üzent a férfinek:

  • „@ férfi, akinek bicikli van az erkélyén: szabad vagy?”

A férfi válaszolt is neki:

  • „Igen, de 2 hónap múlva elköltözöm. Bocs. Utóirat: maradj romantikus.”

A nő álmai szertefoszlottak, és egy összetört szívecskét tett ki az ablakába. De biztos, ami biztos, azért megadta a telefonszámát a fickónak. „Egy próbát megér, ha úgy alakul” – írta.

Az egész love storyról egy videót is kitett a nő a TikTokra:

A videó végén az látszik, hogy egy hosszú üzenetet kapott a nő a pasitól, de csak az első mondat látszik, a többit kitakarta. „Helló, Alex vagyok, a szomszédod a kert túloldaláról”.

Azt nem tudni, hogyan folytatódott a romantikus történet, de a kommentelők el voltak olvadva a sztoritól. Volt, aki azt írta, hogy ő is hasonló módon ismerkedett meg régebben a férjével.

(The Sun)

(Kiemelt kép: TikTok/a129593a)

Ismerkedés a járvány idején:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top