nlc.hu
Otthon

600 kilométerrel arrébb került elő a kutya

600 kilométerrel arrébb találták meg az eltűnt francia buldogot

Mexikóban találták meg a Kaliforniában eltűnt kutyát.
Francia buldog

Brody, a francia buldog február 3-án tűnt el a kaliforniai San Lorenzóból. Gazdája, Debbie Campbell elkeseredetten próbálta megtalálni kedvencét, aki az érzelmi támogató állata is volt. De hiába fésülte át többször a környéket, hiába posztolt a Facebookra, Brody nem került elő, és senki sem látta a kutyát.

Múlt héten aztán a nőt felhívta egy Benjamin Gonzalez nevű férfi. Azt állította, hogy vett egy kutyát, ami úgy néz ki, mint az ő eltűnt Brodyja. A férfi azonban Mexikóból, a 600 kilométerre lévő Tijuanából telefonált.

Gonzalez küldött egy fotót a kutya azonosító tetoválásáról, ami után nem volt kérdés, hogy Brodyt találta meg. Amikor Campbell videón is meglátta az eltűnt kutyáját, elállt a lélegzete.

Végül Brody épségben visszakerült a nőhöz, aki kifizette Gonzaleznek az összeget, amennyiért az utcán vásárolta a kutyát. Jutalmat azonban nem volt hajlandó elfogadni.

Brody gazdája nem tudja, hogyan tette meg a kutya a 600 kilométeres utat pár hét alatt, de arra gyanakszik, hogy szándékosan lopták el, a francia buldog ugyanis népszerű és drága kutyafajta.

(UPI)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pixabay/Uschi Dugulin)

Előkerült kutyák az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top