nlc.hu
Otthon

Időjárás a hosszú hétvégén

Hosszú hétvége: ezen a napon lesz a legszebb az időjárás

Szombaton még jó idő lesz, aztán jön a hidegfront, és az igazi tavasz még a jövő héten sem jön el.
Napsütés

Pár enyhébb nap következik az időjárásunkban, a hosszú hétvégén pedig szombaton lesz a legszebb időnk – írja előrejelzésében az Időkép.

Szombaton az ország nagy részén sütni fog a nap, egy-egy futó zápor csak néhol fordulhat elő. Északon és nyugaton erős lehet a szél. A legmelegebb délutáni órákban 15 foknál is melegebb lehet.

Vasárnapra egy hidegfront éri el az országot északnyugat felől. Feltámad a szél, és többfelé eső, záporok kísérik majd a front vonulását, a Dunántúlon zivatar is előfordulhat. Délen és keleten még 15 fok körül maradhat a hőmérséklet, de nyugaton már csak 7-8 fok valószínű.

Hétfőn, március 15-én hűvös idő várható 7-12 fok körüli maximumokkal. Hajnalban megint fagyhat, és a napos időszakok mellett felhőátvonulásokra kell számítani elszórt záporokkal.

A folytatásban aztán még hidegebb idő jöhet, a tavasz még várat magára. A jövő héten végig 6-8 fok körül alakulnak a csúcshőmérsékletek, hajnalban pedig enyhe fagyok lehetnek.

Időjárás az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top