nlc.hu
Otthon

Itt a részegekre figyelmeztető tábla

Részegekre figyelmeztető táblát helyeztek ki Mohácson

A furcsa és vicces táblát a mohácsi Szőlőhegy mellett helyezték ki, és arra figyelmezteti az autósokat, hogy könnyen előfordulhat: a pincékből kitántorgó részeg emberekkel találkozhatnak.

Vicces kedvű helyiek tettek ki egy közlekedési táblát Mohácson a Szőlőhegynél, ahol a környék borospincéi találhatók. A táblát a 30 km/h-ás sebességhatárra figyelmeztető tábla fölé tették ki, és egy földön négykézláb kúszó alak, egy borosüveg valamint egy felkiáltójel látható rajta – derül ki a Tények riportjából.

A megkérdezett autósok szerint a táblának van értelme, mivel a Szőlőhegyre tartó úton nincs közvilágítás, az ittas emberek pedig sokszor egyik pincéből a másikba vándorolnak, vagy akár egymást átölelve csatangolnak az út közepén, így nem árt résen lenni. Mondjuk az út minősége miatt amúgy sem lehet arrafelé túl gyorsan repeszteni. Több autós annyira hasznosnak találja a táblát, hogy más helyeken is alkalmazná, a szakértők viszont arra figyelmeztetnek, hogy hiába jó poén, egy ilyen közlekedési tábla mindenképp szabálytalannak számít, ugyanis senki sem tehet ki házilag barkácsolt táblát az utak mellé.

Részegek hihetetlen történetei az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top